[:en]Hello world, this is my blog on my new website![:nl]Hello world, this is my blog on my new website[:]

[:en]Boudewijn van den Breemer is an independent photographer specialized in Architecture photography. He lives in between Amsterdam and Lisbon.

After completing a bachelor in fine arts at the Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam and attending FotoAcademie in Amsterdam he specialized in Architecture photography. He worked as a photographer for big hotel brands like Hilton and NH-hotels. His work is published world-wide. Next to this he also teaches photography at the University of Applied Photography in Amsterdam and gives photography classes in cooperation with Kino-doc Lisbon.

[:nl]Boudewijn van den Breemer is zelfstandig fotograaf en is gespecialiseerd in Architectuur fotografie. Hij woont zowel in Amsterdam als in Lissabon.

Na het afronden van mijn bachelor in Fine arts op de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam en het volgen van de Fotoacademie in Amsterdam heb ik me gespecialiseerd in Architectuur Fotografie.
Daarna heb ik gewerkt voor grote hotelketens als Hilton and NH-hotels, waarmee mijn werk wereldwijd is gepubliceerd. 
Verder geef ik al een aantal jaar les aan de Fotovakschool, hogeschool voor Fotografie en sinds kort geef ik ook cursussen in eigen beheer en in samenwerking met Kino-doc Lissabon.

[:]